Quizzen in Rotterdam | Versterk het groepsgevoel! | Teambuilding in Rotterdam

augustus 10, 2022 - Natascha Braamskamp

Comments are off for this post.

Het najaar komt eraan en in deze periode is het gebruikelijk dat jullie jaarlijkse bedrijfsuitje in Rotterdam plaatsvindt. Deze keer is je baas naar jou toegekomen met de vraag de organisatie van de teambuilding activiteit op je te nemen… Hou je wel een beetje van organiseren en plannen? Dan is deze taak helemaal geschikt voor jou! Ga je zelf iets bedenken of is je gezelschap zo groot dat je hulp in moet schakelen van ervaren specialisten? Een voordeel daarvan is dat je dan zelf ook kunt genieten van de activiteit! Bij Uitjesbureau Rotterdam helpen wij je graag om een geschikte activiteit te bedenken voor jou en je collega’s. 

Laten we eerst bekijken wat het doel van de dag moet zijn. Belangrijk voor jullie is dat het groepsgevoel wordt versterkt tijdens de activiteit en dat iedereen elkaar beter leert kennen – teambuilding dus. Door vooraf teams samen te stellen, die bestaan uit collega’s van verschillende afdelingen en functies, haal je de kliekjes er tussen uit. Op deze manier is iedereen aangewezen op hun teamgenoten en kom je er niet onderuit om met elkaar samen te werken. 

Met een quiz als teambuilding activiteiten in Rotterdam kun je alle kanten op! Stel je eigen teams samen, maak de quiz persoonlijk en bedenk eigen vragenrondes over het bedrijf, collega’s of speciale gebeurtenissen. Tijdens onze traditionele Pubquiz komen verschillende rondes met thema’s voorbij zoals natuur, geschiedenis, wetenschap, aardrijkskunde en actualiteit. Gegarandeerd dat er in elk team wel een deelnemer zit die ergens iets vanaf weet. Hierdoor is dit teamuitje in Rotterdam voor al jouw collega’s leuk om aan mee te doen. Het is mogelijk om de Pubquiz digitaal te spelen op een tablet, maar nog veel leuker is het om de quiz lekker old-school met pen en papier te spelen!

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Rotterdam. Wij werken samen met verschillende sfeervolle horecalocaties in Rotterdam waar wij de Pubquiz organiseren. Leuke locaties waar wij veel mee samenwerken zijn Bar Restaurant Prachtig en Nieuw Rotterdams Café (NRC). Wij organiseren de Pubquiz altijd in een aparte ruimte, hierdoor kunnen jullie met eigen gezelschap genieten van de quiz!

Zelf een quiz organiseren en vragen bedenken is natuurlijk leuk, maar kost veel tijd en energie. Wil je echt uitpakken met een bijzondere quiz-avond waarbij je zelf ook lekker kunt genieten? Vraag hulp aan mensen die ervaring hebben in het organiseren van bedrijfsuitjes met quizzen, zoals wij van Uitjesbureau Rotterdam. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij samen een geweldige avond vol leuke quizvragen en entertainment kunnen verzorgen. 

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.   

Natascha Braamskamp