Ontdek het noorden van Bali

oktober 19, 2017 - Natascha Braamskamp

Comments are off for this post.

Bali is een prachtig tropisch eiland. En de toeristen hebben Bali inmiddels ook al ontdekt. Omdat Bali steeds populairder wordt is het voor sommige reizigers minder aantrekkelijk geworden. Toerisme schrikt sommige reizigers nou eenmaal af. Deze reizigers zijn op zoek naar het authentieke land. Maar Bali is nog steeds authentiek! Hebben jullie het noorden al wel eens ontdekt? Het zuiden is populair onder jongeren. Maar het Noorden van Bali is een heel stuk minder populair. Het noorden is lekker rustig, daar kan je dus nog genieten van het ‘oorspronkelijke’ Bali. De toeristen die daar komen genieten vaak van een de rust in een villa. Villa Lovina huren? Bekijk ze hier!

 

Villa’s met personeel en zeezicht

Wie wil er nou niet tijdens zijn of haar reis of vakantie volledig in de watten gelegd worden? Precies, iedereen! Wil jij ook volop genieten? Villa Lovina met personeel? Alles is mogelijk. Het personeel van de villa zorgt ervoor dat je niets tekort komt. De villa’s zijn voorzien van alle luxe die wij in Europa ook gewend zijn. Maar nu kan je daarvan genieten op een tropisch eiland. Het personeel kan heerlijk koken, maakt schoon, wast uw was en regelt alles wat u nodig heeft. Wil je een scooter huren? Geen probleem! Een massage ‘s middags? Wordt geregeld!

 

Geniet van het prachtige eiland

Uiteraard is het heerlijk om volledig tot rust te komen. Maar vergeet niet om ook op ontdekking te gaan, dit kan je doen door het huren van een scooter en onontdekte plekjes te vinden. Daarnaast is er ook genoeg te doen qua activiteiten. Denk hierbij aan super gave snorkel tours, dolfijnen spotten, raften, fietstochten of beklim ‘s nachts een vulkaan en zie de zon opkomen. Dit is een greep van de activiteiten die Bali te bieden heeft. Wat ook heerlijk is om te doen is om een scooter te huren en met die scooter prachtige spots te ontdekken of ga op zoek naar prachtige watervallen.

 

Al met al genoeg reden om niet langer te wachten met jouw ontdekkingsreis. Geniet van het noorden van Bali en wacht niet langer!

Natascha Braamskamp