Waar moet je aan denken bij het huren van een oldtimer trouwauto

november 4, 2020 - Natascha Braamskamp

Comments are off for this post.

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Je wil natuurlijk dat alles op deze dag helemaal goed verloopt en zo ook je aankomst op locatie met de trouwauto. Bij het huren van een trouwauto komt veel kijken en bij het huren van een oldtimer nog veel meer. In dit blog geef ik je een paar tips voor het huren van een oldtimer.

Tip 1: ga voor de juiste auto

Bij een oldtimer komt meer kijken dan bij een normale auto. Een normale auto is natuurlijk nieuwer en is er minder om naar om te kijken. Een oldtimer is oud en er zitten meer risico’s aan, dus moet er meer geregeld worden. Ga dus goed op zoek naar wat je mooi vindt en ga op basis van die gegevens op zoek naar Bruiloft vervoer. Je wilt natuurlijk niet halverwege stil komen te staan wegens een defecte auto.

Tip 2: ga voor de juiste verhuurder

De verhuurder is ontzettend belangrijk bij het huren van een Klassieke trouwauto. Zoals ik net al aan gaf zit er meer risico aan een oldtimer en de kans dat hij kapot gaat is daardoor ook groter. Het is dus erg belangrijk dat je goede afspraken maakt met de verhuurder over dit soort gevallen, stel dat hij kapot gaat, wat doen we dan? Zorg ervoor dat ze instemmen met nieuw vervoer mocht dit mis gaan. Dan hoef jij je geen zorgen te maken op de dag zelf.

Tip 3: kies de juiste chauffeur

De juiste chauffeur kiezen is met dit natuurlijk erg belangrijk. Vooral met een oldtimer maak je veel indruk en je wilt wel dat je chauffeur zich hier goed op kan aansluiten. Soms biedt het verhuurbedrijf van de oldtimer zelf een chauffeur aan en hier kan je altijd voor gaan. Ook kan je de keuze maken om bijvoorbeeld je vader of opa of ander familielid te laten rijden. Dit is natuurlijk erg mooi voor jullie en voor je familie.

Natascha Braamskamp