Handige campingspulletjes voor het strand

januari 16, 2019 - Natascha Braamskamp

Comments are off for this post.

Ondanks dat het winter is zijn we natuurlijk alleemaal aan het fantaseren over de zomervakantie. Dan kunnen we eindelijk weer lekker naar het strand. Als het zover is moet je natuurlijk wel de leukste en handigste spulletjes voor het strand meenemen. We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het inslaan. Hieronder daarom een lijst met spulletjes die je echt niet moet vergeten.

Handdoeken en strandlakens
We zien steeds meer verschillende soorten handdoeken en strandlakens. Ook de hamamdoek wordt steeds vaker meegenomen naar het strand. Deze doeken zijn van hoge kwaliteit en drogen snel op. Daarnaast kan de doek ook gebruikt worden als omslagdoek. Bijvoorbeeld wanneer je even een wandeling wilt maken. Ook de ronde handdoeken keren steeds vaker terug. In plaats van de rechthoekige handdoeken zonnen we tegenwoordig steeds vaker op een rond strandlaken.

Strandstoelen
De opvouwbare strandstoelen zijn eigenlijk ook een must om mee te nemen naar het strand. Hoe fijn zou het zijn om lekker te liggen tijdens het zonnen. In plaats van dat je bijna iedere dag 5 tot 10 euro betaalt voor de huur van een bedje heb je dat bedje binnen 1 vakantie er al uit.

Koeltas
Vergeet ook de koeltas niet aan te schaffen. Dit omdat het zonde zou zijn als al je eten en drinken bederft of gloeiendheet wordt. Je hebt verschillende manieren om je drinken zo koel mogelijk te houden, maar de koelrugzak is wel erg handig. Deze rugzak is makkelijk mee te nemen en zorgt ervoor dat je in de hitte niet een grote tas hoeft mee te sleuren.

Herbruikbaar servies
Wanneer je je eigen eten en drinken naar het strand mee neemt, dan is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je plastic servies mee neemt. Het liefste zelfs herbruikbaar servies. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het eet en drinkt natuurlijk ook een stuk lekkerder.

Je kunt dus alvast opzoek gaan naar de bovenstaande artikelen, zodat jij goed voorbereid naar het strand kan straks. voor je het weet is de winter voorbij en is de zomer begonnen!

Natascha Braamskamp