De leukste bruiloft cadeaus (trouwbedankjes)

september 8, 2018 - Natascha Braamskamp

Comments are off for this post.

Ga je binnenkort trouwen? Dan is het een leuk idee om al je gasten een klein presentje te geven als dank voor hun aanwezigheid op jouw bruiloft. Zo’n trouwbedankje is leuk om te krijgen, want het dient als een aandenken aan jouw mooie dag! Inspiratie nodig? In dit artikel delen we een aantal ideetjes voor een leuk bruiloft cadeau.

Gepersonaliseerde trouwbedankjes

Ga voor gepersonaliseerde cadeautjes aan je gasten als je graag een persoonlijke touch mee wilt geven. Ook als je niet zo’n groot budget hebt, zijn er nog genoeg mogelijkheden. Kleine gepersonaliseerde presentjes zijn dan een goed idee! Denk bijvoorbeeld aan chocolaatjes, snoepjes of blikjes met de namen van het bruidspaar erop.

Bedank-tasjes

Heb je een groter budget? Dan kun je er ook voor kiezen om aan alle gasten een tasje mee te geven, gevuld met leuke dingetjes. Een soort goodiebag dus! Laat ook hier weer de tasjes eventueel bedrukken met jullie namen. En wat er dan in zo’n bedank-tasjes gaat? Dat is helemaal aan jou! Voor elk budget is er wel weer wat leuks te bedenken en je kunt er alle kanten mee op. Maak de inhoud extra persoonlijk door bijvoorbeeld jouw favoriete olijfolie, wijn, thee, snoepgoed en/of koekjes in de tas te doen!

Plantjes

Ben je op zoek naar een wat origineler cadeau? Dan is het misschien eens leuk om een plantje aan iedereen te geven! Denk bijvoorbeeld aan een vetplantje of cactus. Bijna iedereen vindt het leuk om plantjes in huis te hebben en bovendien gaan planten (meestal) een tijdje mee. Op deze manier zullen je gasten een blijvende herinnering aan jouw bruiloft hebben in huis!

Natascha Braamskamp